Essential Digital Marketing Tools For Internet Marketing

Пружање одличних услуга дигиталног маркетинга и даље је тежак задатак. Од њих се очекује да буду у току са променљивим трендовима, рукују се различитим мрежним алатима, одржавају различите друштвене профиле; Све то уз одржавање чистоће. Лоше је што звучи! Међутим, играње са неким кључним маркетиншким алатима уклониће главобољу од овог тешког задатка. Дакле, без даљњег одгађања, детаљно размотримо 8 важних маркетиншких алата!

1. Сатире

Винг је интернетски алат који наглашава стварање микро-искустава. То омогућава посетиоцима да креирају конкурсе, такмичења, промо кодове итд. Како би их претворили у потенцијалне потрошаче. Главни фокус Винг-а је на вожњи кроз садржај који је створио корисник уз помоћ прилагођених хасхтагова, такмичења и још много тога.

Главна сврха употребе садржаја који ствара корисник је надгледање свих начина на које брендови ангажују кориснике, промовишу њихове производе и претварају кориснике у друштвене потрошаче. Уз то, алат нуди аналитику и увид који могу помоћи трговцима да прате успех или перформансе било које интернет кампање.

4. ЦонвертКит

Једном када усмерите проток гледалаца на своју веб страницу путем рекламних кампања, морате пронаћи начин да прикупите њихову адресу е-поште. Потрошачка адреса е-поште је огромна предност за вас и уз помоћ ЦонвертКит-а можете лако развијати своју мрежну публику путем образаца за пријаву или прилагођених одредишних страница.

Поред тога, ЦонвертКит вам омогућава да означите гледаоце на основу њихових мрежних активности и интересовања. То трговцима пружа могућност слања персонализованих аутоматизованих порука е-поште.

2. Могу

Нека ваше слике говоре највише и уз помоћ прекрасних слика радите само да бисте привукли пажњу свих. Цанва је мрежни алат који вам омогућава да креирате слике или их прилагођавате помоћу једноставног интерфејса. Поред стотина готових образаца, Цанва појединцима олакшава израду мрежних летака, брошура, слика, логотипа итд.

Бесплатни дигитални алат на мрежи, Цанва омогућава људима да направе сјајне приказе или осветљују постојеће слике или копирају било који дизајн из меморије. Најбоља ствар овог алата је што смањује потребу да имате искусног дизајнера у свом тиму, јер ће се посао обављати кроз Цанву.

3. Гоогле оглашавање

Сан сваког трговца је да се појави на врху прве странице претраживача. Често може бити тешко остварити тај сан органским средствима, због чега морате да пронађете Гоогле огласе!

Гоогле огласи креирају и приказују огласе маркетера за малу накнаду. Дјелује у сарадњи са Гоогле алатком за планирање кључних ријечи и омогућава трговцима да истражују и циљају одређене кључне ријечи у својим рекламним кампањама. Ово је сјајан начин да се усмерите потенцијални потрошачи на вашу веб локацију. Поред тога, можете поставити одређени буџетски лимит тако да не трошите више новца него што се очекивало.

 

5. Хотјар

Ако желите да знате шта ваши посетиоци раде након посете вашој веб локацији, онда је Хотјар прави алат за вас. Од помицања топлотних карата и померања до клика карата, Хотзер пружа увид у стварни временски период о поступцима и понашању посетилаца на веб локацији. Поред тога, пружа снимљене видео записе о активностима свих корисника, заједно са областима које кликну и које у потпуности игноришу. Можете се кретати по одређеним опцијама или потпуно реновирати дизајн веб странице за боље резултате.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *